Sponsors Groen Groeien in de kijker: Fleur NV | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Sponsors Groen Groeien in de kijker: Fleur NV

Voor de reeks sponsors in de kijker gingen we langs bij Fleur plantengroothandel te Zonnebeke. We werden ontvangen door technisch en commercieel adviseur Louis Biard (zie foto). Louis is het gezicht op vlak van tuinaanleg bij Fleur en staat al vele jaren in de sector.

Fleur is de ideale partner voor de veeleisende professional in de groensector. Als Belgische invoerder en groothandelaar  staan ze exclusief ten dienste van de groenvoorziening. Het gamma omvat bomen, heesters, haagplanten, meerstammige bomen, perk- en vaste planten, coniferen, ...

Kortom, alle gewenste zaken kan je hier terugvinden. De focus ligt op totaalaanbod. Met als aanvulling hierop een compleet assortiment bodem en aanplant accessoires tot zelfs het passende gereedschap.

Hét handelsmerk van Fleur is kwaliteitsvol totaalaanbod gecombineerd met een vlotte offerte dienst. De uitvoering ervan laat niet lang op zich wachten. Voor een snelle bediening kunt u ook steeds terecht in hun Cash&Carry, maar u kan uw order ook plaatsen via de webshop. Want een tevreden klant, daar doen we ’t voor. Fleur staat exclusief ten dienste van de groenspecialisten. De toekomst is groen! Daardoor is het bedrijf ook duurzaam en ecologisch. Dit kan enkel door groener te gaan werken. Louis nam ook het ledencadeau van Groen Groeien in ontvangst!