Strijd mee om de 1,2. Tree Award | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciƫle en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Strijd mee om de 1,2. Tree Award

Met deze wedstrijd wil Green Expo het vakmanschap tussen tuinaannemer, -architect en boomkwekerij in de kijker zetten. Elke tuinaannemer, -architect of boomkwekerij kan zich met een bestaand én gerealiseerd project waarbij het gebruik van bomen beeldbepalend is, inschrijven voor de 1,2. Tree Award.Bomen vormen hierbij dus de basis van het ontwerp of project. Succesvolle en duurzaam ontwikkelde tuin- en parkprojecten zijn steeds gebaseerd op vakmanschap: zowel bij de conceptfase door de tuinarchitect, als bij de realisatie en uitvoering door de tuinaannemer, maar ook de vakkennis van de boomkwekerij die de leverancier is van grote, unieke bomen.

Een vakjury, samengesteld uit iemand van Groen Groeien, VVOG, AVBS en Rekad, zal deze projecten beoordelen en quoteren volgens een aantal vast bepaalde criteria. Drie laureaten worden verkozen. Ook het publiek krijgt inspraak, zij kunnen op de Facebookpoll van Green Expo een stem uitbrengen op hun favoriete project.

Het winnende project krijgt tijdens de vakbeurs de 1,2. Tree Award 2016 uitgereikt. Dit omvat een gratis deelname aan de vakbeurs Green Expo 2018 en persaandacht in het vakmagazine CG Concept en Fence.

U als tuinaannemer kan zich gratis inschrijven met uw opvallend project of realisatie. 
De inschrijving kan uitsluitend via www.green-expo.be en dient ingediend te worden vóór 31/08/2016.

p1ani5kjbv1l7224n1e9r6iq11cu3.jpg