TuinXpo Kortrijk uitgesteld tot 2022 | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

TuinXpo Kortrijk uitgesteld tot 2022

Het team van TuinXpo stond ook dit jaar klaar om een topeditie te verzorgen in Kortrijk Xpo. Met het mooie aanbod aan exposanten en de gezonde interesse van de bezoekers konden we ons verwachten aan een geslaagde editie. Praktisch kon en mocht TuinXpo opgezet worden volgens het handelsprotocol. Echter, gezien de actuele maatregelen gaf een groot deel van de exposanten én bezoekers toch aan dat ze de beurs bij voorkeur uitgesteld zagen naar een latere datum. 

De TuinXpo wenste dan ook het verzoek van beide doelgroepen - exposanten én bezoekers - te respecteren. Ze hebben daarom beslist om TuinXpo uit te stellen naar 2022. Het volledige opzet van de beurs blijft behouden, alle engagementen en randmanifestaties zullen intact worden neergezet. Enkel de datum wijzigt naar vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 maart 2022.

Het TuinXpo-team wil de extra tijd graag gebruiken om de editie 2022 nóg sterker neer te zetten. Op die manier kan de TuinXpo de kwaliteit en return bieden waar ze voor staan. Ze wensen dat de exposanten in maart 2022 opnieuw fantastische zaken kunnen doen op hun beurs.