Uitnodiging webinar VLAM: Resultaten tuinonderzoek 2020! | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Uitnodiging webinar VLAM: Resultaten tuinonderzoek 2020!

Webinar tuinonderzoek 2020

In november 2020 voerde VLAM een tuinonderzoek uit in samenwerking met het marktonderzoeksbureau iVox. Met dit onderzoek wil VLAM inzicht krijgen in de aard van de tuin van de Vlaming en de tevredenheid en verwachtingen van de eigen tuin. Ook het klimaatbewustzijn met betrekking tot de tuin en de rol van de groenexpert werd bevraagd. Het onderzoek werd uitgevoerd via een online bevraging bij 1.000 Vlamingen tussen 25 tot 65 jaar mét een tuin. De resultaten zijn ondertussen bekend en zijn gepubliceerd. Indien je interesse hebt om meer te weten te komen over het onderzoek, kan je je inschrijven voor de webinar van VLAM. Ze organiseren een webinar voor alle groenexperten om het onderzoek toe te lichten. Daarna wordt besproken hoe je er als groenexpert mee aan de slag kan gaan. De webinar gaat door maandag 29/03 van 20u-21u

PROGRAMMA: Toelichting promotiecampagne 2021

- Elias De Boeck, coördinatie tuinaanleg VLAM Toelichting resultaten tuinonderzoek 2020

- Kris Michiels, marketingcel VLAM Bruikbare tips om met uw zaak in te spelen op de resultaten van dit onderzoek

WANNEER? Maandag 29/03 van 20u-21u

INSCHRIJVEN? Stuur een mail met uw e-mailadres naar info@tuinaannemer.be. Enkele dagen vooraf ontvangt u op dit e-mailadres een link naar de webinar.    

Over het tuinonderzoek  

Wil je nu al enkele resultaten van het onderzoek zien, dan kan je terecht op de website van VLAM. De link kan je terugvinden onderaan dit nieuwsbericht. De Vlaamse tuinbezitter vindt zijn/haar tuin belangrijk en is er matig tevreden over. De ideale tuin is volgens hem/haar onderhoudsvriendelijk, gevarieerd, gezellig, strak-natuurlijk en geeft een gevoel van ruimte. De helft van de Vlamingen met een tuin houdt ervan om bezig te zijn in zijn/haar tuin. Meer dan de helft heeft niet voldoende kennis over planten en tuinonderhoud en kan daarbij hulp gebruiken.