Van droom tot tuin opnieuw op TV! | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Van droom tot tuin opnieuw op TV!

Dit najaar start de derde reeks van het tv-programma ‘Van droom tot tuin’. Net als de vorige jaren bezoeken groenjournalist Marc Verachtert en presentator Gil Claes een hele reeks tuinen, nog in aanleg zowel als in volle bloei.

Het wordt dit jaar een bijzonder gevarieerde verzameling, met uiteraard ook heel veel aandacht voor de nieuwste trends. Zo is er o.m. een groeiende belangstelling voor ‘sponstuinen’, waar het water haast ongehinderd de bodem kan intrekken. Ook de meer diervriendelijke tuin is tegenwoordig in trek. En lekkerbekken kiezen vaak voor een echte ‘smultuin’. In tien afleveringen maak je kennis met een aantal erg uiteenlopende tuincreaties, elk met zijn eigen sfeer en aantrekkelijkheid. In elke aflevering komt ook een specialist aan bod, die op begrijpelijke manier uitleg geeft over een ‘groen’ onderwerp. En tuinaannemers vertellen over hun specifieke aanpak.

‘Van Droom tot Tuin’ kan je bekijken op Eclips TV en Plattelands. De eerste aflevering van ‘Van Droom tot Tuin’ start op zondag 24 september: op Plattelands TV om 10.30 en 15 uur, bij Eclips TV om 17 uur. In de loop van de week volgen telkens een aantal herhalingen.   Meer info of een vorig seizoen bekijken? Surf dan naar: Tuinprogramma Van Droom tot Tuin | Tuinaannemer