Waarom je als tuinaannemer de lezing van Professor Martin Hermy moet volgen! | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Waarom je als tuinaannemer de lezing van Professor Martin Hermy moet volgen!

Emeritus professor groenbeheer, natuurbeheer en ecologie Martin Hermy heeft een duidelijke visie op bomen, getuige de boeiende inzichten en teksten in zijn boek ‘De juiste boom voor elke tuin’. Veel van wat in het boek aan bod komt, geldt overigens ook voor tuinen en algemeen groen in de publieke ruimte. Speciaal voor Groen Groeien zal de professor, met zijn boek als handleiding, bespreken welke bomen op welke plaats het beste aarden en waarom. Een betere bron aan informatie omtrent bomen kan je amper vinden in VlaanderenZijn boek geeft boeiende achtergronden en laat kennismaken met het geheime leven in lichaam en ziel van bomen.

Heb je je altijd al afgevraagd waarom die ene boom trager groeit dan je verwacht had? Of wil je weten waarom die ene soort het beter doet in een tuin dan de andere soort? Allemaal vragen die in een boeiend uurtje aan bod zullen komen. Na de uiteenzetting is er ook nog tijd om enkele vragen te stellen. Het ideale moment om een vraag af te vuren waarvan je al enkele weken of maanden op zoek bent naar de oplossing. 

Daarnaast is het absoluut aangeraden om je kennis over bomen als tuinaannemer of tuinarchitect steeds te verruimen. Kennis van bomen en hun ideale standplaats/groeiomstandigheden maken je als tuinaannemer of tuinarchitect beter voorbereid op allerlei situaties. Je kan scoren bij de klanten door een prachtig alternatief voor te stellen, of door de gewenste plant glorieus te laten groeien. Kortom, zorg dat je er bij bent komende donderdag! Inschrijven kan nog steeds via onderstaande link: