Webinar: Het economisch aspect bij het inzetten van GBM in de tuinaanleg | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Webinar: Het economisch aspect bij het inzetten van GBM in de tuinaanleg

Op woensdag 31 maart van 20u tot 22u organiseert Groen Groeien een online opleiding over het economisch aspect bij het inzetten van gewasbeschermingsmiddelen in de tuinaanleg. Er wordt enerzijds toegelicht op welke manier men dient om te gaan met GBM's in particuliere tuinen, en anderzijds hoe je als tuinaannemer het best je afrekening opmaakt na het toepassen van gewasbeschermingsmiddelen. Deelnemen kan na inschrijving, via een link die daags voor de opleiding wordt doorgestuurd.

In een tuin staan vaak tientallen verschillende planten die allen een specifieke levenswijze hebben. Gewasbeschermingsmiddelen dienen we dus op een heel specifieke wijze gebruikt te worden. Ongeveer 10% van de oppervlakte van Vlaanderen is tuin. Correct gebruik van producten is dus belangrijk. Het economisch rendabel inzetten van gewasbeschermingsmiddelen is voor de tuinaanlegger daarbij ook een belangrijk vraagstuk. Productkennis, applicaties,zakelijke aspecten en veiligheid komen allemaal aan bod indeze opleiding die bovendien als fytobijscholing geldt.
 
Inschrijven kan via de onderstaande link. Voor specifieke vragen over de opleiding kunt u terecht bij lesgever en consulent van Groen Groeien Bart Verelst: bart.verelst@groengroeien.be of 0498 40 85 80.