Wissel van de wacht bij Groen Groeien! | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Wissel van de wacht bij Groen Groeien!

Onze ex-voorzitter Marc Galle geeft na 10 jaar voorzitterschap de scepter door aan Claude Veys. Marc Galle was 10 jaar voorzitter van Groen Groeien. Na een pak realisaties en ongeremde inzet, geeft hij de fakkel door aan Claude Veys. Claude was tot nu ondervoorzitter en zet de stap naar voorzitter. Gedreven, ambitieus en vol vuur neemt hij de taak vol goesting op zich. De ideale basis voor een blik achteruit en een kijk naar de toekomst.

Dubbelinterview

Om onze ex-voorzitter Marc Galle uit te zwaaien en kennis te maken met de nieuwe voorzitter Claude Veys, hebben we in ons volgend Groen Groeien magazine een exclusief dubbelinterview met beide heren. Hierin wordt teruggeblikt op de voorbije 10 jaar en alle verwezenlijkingen, toffe en moeilijkere momenten. Verder werpen we een blik op de toekomst om Groen Groeien nog meer op de kaart te zetten.

Op deze foto: links nieuwe voorzitter Claude Veys, rechts oud-voorzitter Marc Galle

Een wissel van de wacht, is dat de logische gang van zaken? Zijn er afspraken rond de termijn dat een voorzitter aan boord blijft bij Groen Groeien?  

Marc: In de statuten staat dat je maximaal 10 jaar voorzitter mag zijn. Dat is geïntroduceerd nadat ik vijf jaar voorzitter was. Om de vijf jaar zijn er verkiezingen en iemand kwam met het idee om het te organiseren als bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen waarbij je maar 2 legislaturen aan het roer kunt blijven. Ik vond dat heel goed. Op dat moment was er geen opvolger maar het is goed dat er wat verschuiving in zit.  

Claude: Ik vind dat zelf ook een goede zaak. Een frisse en andere kijk is niet slecht.  

Marc: Als je het tien jaar doet is je vuur een beetje geblust en je hebt goed je stempel kunnen drukken. Dan is het tijd voor nieuwe ideeën en inzichten, nieuwe trends en bekommernissen.   

Lees het dubbelinterview verder in volgend Groen Groeien Magazine!