Groen Groeien bij Masschelein – Aanleg en onderhoud van bloemenweides en graslanden. | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Groen Groeien bij Masschelein – Aanleg en onderhoud van bloemenweides en graslanden.

Groen Groeien bij Masschelein – Aanleg en onderhoud van bloemenweides en graslanden.  

Op 06/10/2023 werd onze vakorganisatie in stijl ontvangen door firma Masschelein! Na een hapje en een drankje mochten onze leden tijdens een rondleiding het state of the art bedrijf Masschelein BV bewonderen. Zaakvoerder Vincent Bouckaert gaf ons een boeiende rondleiding en deelde zijn ervaringen over golf, park en tuinmachines.  

 

Voordracht aanleggen en onderhouden van bloemenweides en graslanden. 

Steven de Bruycker gaf gepassioneerd meer uitleg over het aanleggen en onderhouden van bloemenweides en graslanden. Hij deelde zijn jarenlange opgedane kennis uit de tuinsector met de aanwezigen. iedereen luisterde geboeid en leerde iets bij over dit complexe onderwerp…  

Machines

Rajo zorgde voor de technische noot deze avondvergadering. Bij het onderhouden en aanleggen van bloemenweides en graslanden is machinerie nodig. Van Rajo mochten we tijdens een geslaagde voordracht vernemen, dat niet elke machine gelijk is bij het onderhouden van graslanden en bloemenweides. Zij gaven gericht machine advies om de taak op een ecologische en biodivers verantwoorde manier te voltooien!