Groen Groeien nam deel aan Green 2018 | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Groen Groeien nam deel aan Green 2018

Begin september opende Flanders Expo (Gent) opnieuw zijn deuren voor Green 2018, de beurs voor de groenprofessional. De exposanten boden de bezoeker drie dagen lang alles aan rond de aanleg en het onderhoud van tuinen en parken. Je  vond er de meest vernieuwende en vertrouwde producten en diensten binnen één platform. Wagens, machines en grote gereedschappen werden opnieuw in hal 2 en hal 4 ondergebracht. In hal 1 trof de groenprofessional een mooie mix aan van levend groen, zaden en meststoffen, bestrating, vijvers, gereedschappen, decoratiemateriaal, tuin- en parkuitrusting,... De focus van de organisatie ligt nog steeds op het samenbrengen van tuinaannemers, tuin- en landschapsarchitecten, overheid & retail.

Groen Groeien nam deel aan Green 2018

Groen Groeien, vereniging Vlaamse Tuinaannemers nam deel aan Green met een attractieve promotiestand aan de Green Bar centraal in hall 1. Heel wat leden brachten een bezoek en konden bij ons terecht met hun vragen of voor meer informatie over onze ledenvoordelen en vakbladen. Velen kwamen gewoon langs voor voor een gezellige babbel in de Groen Groeien bar op onze stand. Iedere bezoeker ontving het beursnummer van het Groen Groeien Magazine.

Green Speakers

Nieuw op Green waren de ‘Green Speakers’ op zondag en maandag: sprekers op de beursvloer met inspirerende, korte lezingen. Deze educatieve presentaties werden georganiseerd door AVBS-Groen Groeien en waren gericht op de tuinaannemer. De bezoekers konden deze praktijkgerichte lezingen in de wandelgangen meepikken.

1.2.Tree Awards

Deze awards, die voor de tweede keer werden uitgereikt tijdens Green, bekronen projecten waarbij bomen een centrale rol spelen in het ontwerp en de uitvoering. De 8-koppige vakjury koos telkens een winnaar in 3 categorieën. “De winnende projecten zijn stuk voor stuk een toonbeeld van vakmanschap en een uitstekende samenwerking tussen tuinaannemer, -architect en boomkwekerij”, aldus juryvoorzitter Marc Galle.

Green 2018 in beeld

Benieuwd naar enkele sfeerbeelden?

Bedankt aan alle bezoekers, standhouders en partners van Green  2018

Of het nu was om bij te leren, te ontdekken of te netwerken, iedereen met een hart voor groen was welkom op hét event voor de groensector. Bedankt aan alle aanwezigen!