Nieuwjaarsreceptie Groen Groeien 2020 | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Nieuwjaarsreceptie Groen Groeien 2020

10 jaar Groen Groeien

De bestuursleden van Groen Groeien hadden op 6 februari 2020 het genoegen om leden, sponsors en symathisanten uit te nodigen voor hun tiende nieuwjaarsreceptie.

De nieuwjaarsreceptie vond dit jaar plaats op een nieuwe sfeervolle en gezellige locatie, namelijk bij Whale te Drongen.

Na de verwelkoming was het tijd voor een eerste glas. Voorzitter Marc Galle blikte even terug op het voorbije jaar een bracht zijn visie op de toekomst van Groen Groeien. Tevens werd het nieuwe 'Klimaatboek' voorgesteld door de auteurs Marc Verachtert en Bart Verelst. Alle leden van Groen Groeien ontvangen thuis gratis een exemplaar aangeboden door Groen Groeien.

Zowel ere-voorzitter Robert Brouckaert als Groen Groeien secretaris Stephnie Vanrenterghem werden in de bloemen gezet voor hun bewezen diensten.

Dit jaar was stand-up comedian Han Solo te gast bij Groen Groeien. Han solo staat al meer dan 10 jaar op de Vlaamse podia. En hem kennende is dit optreden voor Groen Groeien niet onopge­merkt voorbij­gaan. Na een decennium roepen, tieren en tegen alles trappen wat los-én vasthangt, keek Han Solo met een groene blik kritisch terug op het voorbije jaar.

Afsluiten deden we naar goede gewoonte met een walking dinner. Een uitstekende gelegenheid om gezellig te netwerken.