Nieuwjaarsreceptie2016 | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciƫle en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Nieuwjaarsreceptie2016

Een terugblik op een bewogen jaar

Op donderdag 4 februari liep feestzaal De Blekerij in Pittem afgeladen vol met tuinaannemers en mensen uit de sector. Allemaal was men benieuwd naar het 'pittig debat' aangekondigd op de uitnodiging. Onder de noemer 'vallen we van onze groene wolk of blijft de sector groeien' gingen 3 politica onder het toeziend oog van moderator Saartje Vandendriessche met elkaar in debat. Als snel merkten Bart Dochy, Sabine Vermeulen en Francesco Vanderjeugd dat er enkele gevoelige thema's werden aangesneden... 

Groen Groeien Groeit!

Een fiere voorzitter mocht vervolgens een nieuw platform onthullen. Met de oprichting van het 'platform voor zwemvijverbouwers' binnen Groen Groeien is er een Belgisch platform ontstaan dat zich aansluit bij de wereldwijde organisatie op dit vakgebied: de Internationale Organisation Für Naturnhe Badegewässer (IOB).

De eerste Tuin-Experts zijn bekend!

Ondertussen kunnen 10 tuinaannemers zich profileren naar de consument als een betrouwbaar en gekwalificeerd bedrijf. Deze bedrijven verkregen namelijk onlangs het Tuin-Expert-kwaliteitslabel. Het resultaat van heel wat inspanningen! Proficiat!