Startvergadering Groen Groeien 2016 | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciƫle en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Startvergadering Groen Groeien 2016

De aftrap van een nieuw Groen Groeien-werkjaar

Na een welkomswoordje van voorzitter Marc Galle werden we rondgeleid in het grootste toonpark van Vlaanderen van maar liefst 1500 m². Meer dan 150 terrastegels en platines in verschillende formaten zijn er te zien..

Vandix biedt een rijk gamma natuursteentegels uit verschillende gesteenten, in allerlei afwerkingen en afmetingen. Voor elke bouwstijl vind je er vele passende tinten en patronen. 

Ook voor boordstenen, zwembadboorden, brievenbussen, dekstenen, palissades, meerbekleding, lavabo's en douchebakken ben je bij Vanix aan het juiste adres!

Als geaffilieerd lid van de federatie voor natuursteenimporteurs - febenat.be – onderschrijft Vandix het charter kwaliteit en kwaliteitscontrole alsook de technische fiches zoals beschreven op Febenat.be

Het toonpark is 7 dagen op 7 geopend en vrij toegankelijk. Meer info: www.vandix.be.

FAQ voor (toekomstige) werkgevers

Chris Botterman, Coördinator sociale zaken Boerenbond, bracht aanvullend een antwoord op een aantal pertinente vragen voor hen die willen starten als werkgever.

Voor de aanwerving van een eerste werknemer vallen alle basisbedragen voor de sociale zekerheid weg, een nooit geziene vermindering van de loonkosten. Ook voor de tweede t.e.m. de zesde aanwerving zijn er zeer grote verminderingen van de sociale bijdragen.

Wat te doen bij sociale inspectie?

Op welke punten controleert de sociale inspectie het meest en wat te doen bij sociale inspectie? De aanwezigen kregen tips mee om hen hierop degelijk voor te bereiden zodat tijdverlies beperkt wordt en mogelijke sancties vermeden kunnen worden.

Met dank aan Vandix voor de gastvrijheid, D's, Deldycke traiteurs voor de catering en Green Supply bvba voor de groene aankleding.