Startvergadering Groen Groeien Moerbeke | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Startvergadering Groen Groeien Moerbeke

Groen Groeien was te gast bij Groenrijk Van Damme, een bedrijf dat zowel een kwekerij is als bedrijfsgroen onderhoudt. De kwekerij specialiseert zich in de productie van Rhodendron in grote maten. Gastspreker was Denis Dujardin met als onderwerp 'Worden tuinen wilder?'.

Na de ontvangst met aperitief en hapje, kregen we een rondleiding op de Rhododendronkwekerij (voorstelling assortiment) met toelichting door bedrijfsleider Chris Van Damme. Na het welkomstwoord door de voorzitter van Groen Groeien Marc Galle kon het studiegedeelte van start gaan met een voordracht door Denis Dujardin met als onderwerp "Worden tuinen wilder?".

Denis Dujardin is de ontwerper van circa 200 tuinen in binnen- en buitenland. Hij werkt samen met landschapsarchitecten Stefaan Thiers en Thomas Janssens. Naast een opdracht als docent aan de UCL in Doornik treed hij op als gastdocent landschap en stedenbouw aan diverse hogescholen. Denis Dujardin is landschapsarchitect en mee verantwoordelijk voor het uitzicht van een aantal markante plaatsen in Vlaanderen.

De avond werd afgesloten met een Winter BBQ.