Studieavond kleiklinkers en voordracht Andy Malengier | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Studieavond kleiklinkers en voordracht Andy Malengier

De kleiklinker is een authentiek karaktervol en een veel gebruikt verhardingsmateriaal. Zowel sfeervolle tuinpaden, afboordingen, trappen, terrassen en opritten als openbare pleinen, straten en voetpaden worden systematisch met dit product aangelegd. Steenbakkerij Vande Moortel, sinds jaar en dag marktleider, heeft ervoor gezorgd dat dit product is blijven evolueren en zijn plaats heeft behouden als hoogstaand en kwalitatief verhardingsmateriaal. Dit werd ons duidelijk gemaakt aan de hand van een bedrijfsbezoek aan de werkplaatsen.

Andy Malengier, onze gastspreker, houdt er een duidelijke filosofie op na. Zijn ontwerpen moeten een positief effect hebben op de gemoedsgesteldheid van de mens en de verdere (her)inrichting van de buitenruimte. Als kind had Andy een constante voorliefde voor de natuur, landschappen en tekenen. Naast heel wat onderscheidingen in de wereld van begraafplaatsen kon Andy Malengier ook een belangrijke wedstrijd winnen met de vernieuwing van de dorpskern van Oostnieuwkerke. Zijn voordracht liet een diepe indruk na bij onze leden.

Tenslotte bood Vande Moortel kleiklinkers de leden van Groen Groeien een fijne walking diner aan in de gloednieuwe toonzaal. Een ideale omgeving en een uniek kader om te netwerken.