Home | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Recent Nieuws

Bekijk alle nieuws

"Van Droom tot Tuin" vanaf zondag 26/09 te zien!

Op zondag 26 september start het tiendelige tuinprogramma ‘Van Droom tot Tuin’. Groenjournalist Marc Verachtert en presentator Gil Claes nemen je in 10 afleveringen mee in een bonte verzameling aan tuinen. Zowel werven in opbouw als netjes afgewerkte tuinen in de meest uiteenlopende stijlen en formaten passeren de revue: van strak tot romantisch, van klimaattuin tot daktuin en zowat alles daartussen. De programmareeks is elke zondag op Plattelandstv en Eclipstv te zien, maar kan ook online via deze webpagina herbekeken worden.

lees meer
Bekijk alle nieuws

Komende Activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Save The Date 09/10: Startvergadering Groen Groeien met Hendrik Vos in Beervelde!

Hou alvast zaterdag 9 oktober vrij in de agenda, want Groen Groeien organiseert de jaarlijkse startvergadering in de tuin van Beervelde. Groen Groeien kon niemand minder dan Professor Hendrik Vos strikken voor deze activiteit. Professor Hendrik Vos heeft een reputatie als zijnde dé expert op vlak van Europese politiek, handel en relaties. Op deze avond worden ook de partners graag verwelkomd. De startvergadering kan gratis gecombineerd worden met een bezoek aan de tuindagen van Beervelde. De startvergadering zelf start om 17u.

lees meer

11de Internationaal zwemvijvercongres in Albufeira

Op 6 en 7 oktober 2021 vindt het 11de internationale zwemvijvercongres plaats in Albufeira met een grote zwemvijver op de site (Portugal). Sinds 1999 is het tweejaarlijks congres een bron aan inspiratie en innovatie. Ieder bedrijf, expert, aannemer of ontwerper die iets te maken heeft met zwemvijvers komt samen op dit congres. Verschillende sprekers delen hun expertise met het publiek, workshops worden georganiseerd en op vlak van netwerking is dit the place to be. Tickets zijn te verkrijgen via de website van het IOB.

lees meer

Lezing Martin Hermy: de geschikte boom voor het geschikte tuinproject!

Op 22 april om 20u geeft emeritus professor groenbeheer, natuurbeheer en ecologie Martin Hermy een lezing op maat van de tuinaannemers. Hij gaat dieper in op welke specifieke boom het meest geschikt is voor het project waar de tuinaannemer mee bezig is. Zorg dat je erbij bent op deze activiteit van Groen Groeien en schrijf je vandaag nog in!

lees meer
Bekijk alle activiteiten