Home | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Recent Nieuws

Bekijk alle nieuws

Coronaveilig werken op je bedrijf

Op onze website vind je een uitgebreid aantal tips die je kunnen helpen met de bedrijfsvoering in coronatijden om de hygiëne, veiligheid en werkzaamheid te verbeteren. Coronaveilig werken blijft cruciaal om de groenvoorzieningssector en omgeving te beschermen. Ga dus zeker aan de slag met deze tips!

lees meer
Bekijk alle nieuws

Komende Activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Informatieavond deelnemen aan openbare aanbestedingen

,

Informatieavond “deelnemen aan openbare aanbestedingen: voorwaarden om deel te nemen, opportuniteiten en valkuilen”. Dinsdag 31 maart in Destelbergen en woensdag 1 april in Sint-Katelijne-Waver. Opgepast: omwille van Covid19 worden deze infoavonden uitgesteld naar een latere datum.

lees meer

Tuinreis Nederland 5-6-7 juni 2020

Groen Groeien trekt i.s.m. Boomkwekerij Willaert op tuinreis naar Nederland. Na de schitterende tuinreizen naar Normandië en Toscane van de voorbije twee jaar staat op 5, 6 en 7 juni 2020 een volgende tuinreis voor je klaar. Opgepast: omwille van Covid19 gaat deze tuinreis niet door en wordt  uitgesteld naar 2021.

lees meer

Studiebezoek rozenkwekerij Lens Roses te Oudenburg

Ter gelegenheid van het 150 jaar bestaan van rozenkwekerij Lens Roses nodigt Rudy Velle Groen Groeien uit voor een geleid bezoek aan het rozenbedrijf. De rozentuin staat dan op zijn best en als vakbekwaam tuinaannemer kan je tijdens dit bezoek de knepen van het vak leren kennen. Maandag 22 juni om 19u00.

lees meer
Bekijk alle activiteiten