Home | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Recent Nieuws

Bekijk alle nieuws

Dak en gevelgroen: een maatschappelijke rol?

Dirk Van de Waeter ontvangt mij op zijn nieuwe vestiging in Aalter. In zijn bureau tref ik meteen het onderwerp van ons gesprek aan: een groenwand. Als gepassioneerd ondernemer steekt Dirk meteen van wal en beschrijft hij hoe Vice Verda 15 jaar geleden is ontstaan.

Mathias Gysbrechts, consulent Tuinaanleg

lees meer
Bekijk alle nieuws

Komende Activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Tuinreis Nederland

Neem deel aan onze 3-daagse tuinreis naar Nederland en laat je inspireren!  Ontmoet onze partners tijdens boeiende bedrijfsbezoeken bij o.a. Cruydt - Hoeck, Boomkwekerij Mentens en Kwekerij Jacobs. Geniet samen met collega tuinaannemers van de natuur in Nationaal Park de Drentsche Aa, ervaar de groene beleving op het Orlyplein in Amsterdam en ervaar de bloemenpracht van Vlinderhof Utrecht door gerenommeerd tuinarchitect Piet Oudolf. Schrijf je meteen in voor deze inspirerende uitstap want het aantal deelnemers is beperkt.

lees meer

Mechanisatie in de tuinaanleg - Bij Huurland

Het machinepark van de groenondernemer vormt niet alleen het kloppend hart van het bedrijf, maar is ook een serieuze investering. Door de toenemende ontwikkeling in technologie en wetgeving evolueert dit machinepark voortdurend. Hoe pas je het machinepark aan? Waar hou je rekening mee? Kies je voor elektrisch of gemotoriseerd materiaal?  Ga je huren of kopen? Onze partners stelt zijn eigen specifieke gamma voor. 

Wil je meer te weten komen? Klik dan door naar de activiteit!!!

lees meer

Infosessie Flexijobs - Pittem

Op dinsdag 5 maart organiseert Groen Groeien een eerste sessie rond flexijobs te Hoogrokerstraat 6, 8740 Pittem. Hoofd Sociale zaken van Boerenbond Chris Botterman neemt ons mee langs alle administratieve verplichtingen en algemene voorwaarden om gebruik te maken van flexijobs. Ook andere actualiteiten rond tewerkstelling zullen aangekaart worden.

lees meer
Bekijk alle activiteiten