Home | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Recent Nieuws

Bekijk alle nieuws

SAVE THE DATE - 20 augustus 2022

Zet zaterdag 20 augustus met stip in je agenda! Want dan verwelkomen we je graag, samen met je gezin, op ons summer event. Drinks, food, muziek, animatie voor de kinderen... we zorgen voor een fijn en gezellig samenzijn!  

Start: vanaf 15u  

Gelegenheidsadres: WDS Tuinen, Gaversesteenweg 368 - 9800 Deinze  

Meer info volgt binnenkort!


lees meer
Bekijk alle nieuws

Komende Activiteiten

Bekijk alle activiteiten

SUMMER EVENT

Op zaterdag 20 augustus verwelkomen we je, samen met je gezin, op ons summer event. Drinks, food, muziek, animatie voor de kinderen... we zorgen voor een fijn en gezellig samenzijn!  

Start: vanaf 15u  

Gelegenheidsadres: WDS Tuinen, Gaversesteenweg 368 - 9800 Deinze  

Meer info volgt binnenkort!

lees meer

Inspiratiesessie en workshop: 'Klimaatrobuuste beplanting' Zutendaal

Op 7 juni 2022 om 16u vindt bij Ebema in Zutendaal een lerend netwerk plaats over klimaatrobuuste beplanting in natuurlijke tuinen. Drie professionals en deelnemers van deze Green Deal nemen het woord en delen hun expertise met betrekking tot klimaatrobuuste beplanting. We bekijken dit thema vanuit het standpunt van een materialenleverencier, een ontwerpbureau en een tuinontwerper/- aannemer. We bekijken ook enkele praktijkvoorbeelden van maatwerk, ontharding, waterinfiltratie op de site van Ebema. Vervolgens zijn we benieuwd naar jouw ervaring en noden die we zullen behandelen tijdens de workshop. We sluiten af met een netwerkmoment met een broodje en een drankje.

lees meer

Fytolicentie PCS: Speuren naar nuttigen, ziekten & plagen en proefveldbezoek

Op 8, 9, 15 en 16 juni 2022 vindt de navorming fytolicentie voor boomkwekerij & groen met als thema 'Speuren naar nuttigen, ziekten & plagen en proefveldbezoek' plaats op het Proefcentrum voor Sierteelt te Destelbergen. Eénzelfde programma vindt plaats op zes tijdstippen. Aan de hand van voorbeelden wordt er informatie gegeven over het herkennen, beheersen en bestrijden van organismen. Daarnaast is er een rondgang voorzien langs de lopende proeven boomkwekerij en groen, met de klemtoon op gewasbescherming. Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht vóór 2 juni 2022 via de online inschrijvingsformulieren. Deze navormingen komen in aanmerking als vormingsactiviteit voor de fytolicentie.

lees meer
Bekijk alle activiteiten