Home | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Recent Nieuws

Bekijk alle nieuws

Waarom je als tuinaannemer de lezing van Professor Martin Hermy moet volgen!

Nu donderdag 22 april om 20u organiseert Groen Groeien de lezing van emeritus professor groenbeheer, natuurbeheer en ecologie Martin Hermy. De lezing is afgestemd op tuinaannemers en tuinarchitecten. De professor gaat dieper in op welke specifieke boom het meest geschikt is voor het project waar de tuinaannemer mee bezig is. Een schat aan informatie, tips en weetjes waar elke tuinaannemer en tuinarchitect bij zou moeten zijn! Schrijf je in!

lees meer
Bekijk alle nieuws

Komende Activiteiten

Bekijk alle activiteiten

11de Internationaal zwemvijvercongres in Albufeira

Op 6 en 7 oktober 2021 vindt het 11de internationale zwemvijvercongres plaats in Albufeira met een grote zwemvijver op de site (Portugal). Sinds 1999 is het tweejaarlijks congres een bron aan inspiratie en innovatie. Ieder bedrijf, expert, aannemer of ontwerper die iets te maken heeft met zwemvijvers komt samen op dit congres. Verschillende sprekers delen hun expertise met het publiek, workshops worden georganiseerd en op vlak van netwerking is dit the place to be. Tickets zijn te verkrijgen via de website van het IOB.

lees meer

Lezing Martin Hermy: de geschikte boom voor het geschikte tuinproject!

Op 22 april om 20u geeft emeritus professor groenbeheer, natuurbeheer en ecologie Martin Hermy een lezing op maat van de tuinaannemers. Hij gaat dieper in op welke specifieke boom het meest geschikt is voor het project waar de tuinaannemer mee bezig is. Zorg dat je erbij bent op deze activiteit van Groen Groeien en schrijf je vandaag nog in!

lees meer

Webinar: 500 jaar geschiedenis van de Engelse Tuin

Groen Groeien organiseert op donderdag 15 april om 19u een zeer interessante webinar over de 500-jarige geschiedenis van de Engelse tuinen. De Vlaamse Patricia Gentry-Verhoestraete is een professionele gids in het Verenigd Koninkrijk en geeft virtuele rondleidingen. Laat je meevoeren op een mooie historische reis door middel van prachtige foto- en film fragmenten.  

Locatie: Online

 

lees meer
Bekijk alle activiteiten