Home | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Recent Nieuws

Bekijk alle nieuws

Grote delegatie Groen Groeien aanwezig op zwemvijvercongres Albufeira

Op 6 en 7 oktober vond aan de Portugese kust in Albufeira het 11de internationale zwemvijvercongres van IOB (The International Organization for natural bathing waters) plaats. Het Congres kon rekenen op de aanwezigheid van een uitgebreide delegatie aan Vlaamse zwemvijverbouwers, tevens allemaal lid van het zwemvijverplatform van Groen Groeien. Ontdek alles in ons magazine van december!

lees meer
Bekijk alle nieuws

Komende Activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Bezoek Qualimandjaro: Husqvarna fleet en innovaties bij Husqvarna

Op woensdag 17 november om 14u bezoekt Groen Groeien Qualimandjaro. Op de agenda staat een presentatie van Husqvarna over de nieuwigheden op vlak van machines en solutions in de tuinbouwsector. Er zal uitleg gegeven worden over ‘het nieuwe maaien’ met de revolutie van robotmaaiers met en zonder bekabeling. Ook de fleetservices komen aan bod (de sensoren om de machinevloot optimaal op te volgen en te beheren). Tenslotte worden ook enkele machines tentoongesteld. Schrijf je nu in!

lees meer

Klimaatadaptatie in tuin en stad, Vlaanderen-Nederland

Op maandag 8 november om 16u geven Floris Boogaard en Thomas Klomp in kader van de Green Deal Natuurlijke Tuinen een lezing over water in de tuin en de stad. Zij gaan hierbij dieper in op de synergie tussen het openbare en particuliere gebied. Hoe pakt Nederland het aan? Welke succesvolle initiatieven op het gebied van water en tuinen spelen er allemaal? En gaat dat eigenlijk wel goed? Waarom zijn Nederlandse waterspecialisten soms zo jaloers op Vlaanderen?

lees meer

Save The Date 09/10: Startvergadering Groen Groeien met Hendrik Vos in Beervelde!

Hou alvast zaterdag 9 oktober vrij in de agenda, want Groen Groeien organiseert de jaarlijkse startvergadering in de tuin van Beervelde. Groen Groeien kon niemand minder dan Professor Hendrik Vos strikken voor deze activiteit. Professor Hendrik Vos heeft een reputatie als zijnde dé expert op vlak van Europese politiek, handel en relaties. Op deze avond worden ook de partners graag verwelkomd. De startvergadering kan gratis gecombineerd worden met een bezoek aan de tuindagen van Beervelde. De startvergadering zelf start om 17u.

lees meer
Bekijk alle activiteiten