Home | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Recent Nieuws

Bekijk alle nieuws

BV-vrijstelling voor ploegenarbeid op werven

Kan ook jouw onderneming genieten van deze nieuwe lastenverlaging? Handel onmiddellijk als je nog BV wil terugvragen voor het jaar 2018. Recent werd deze vrijstellingsmaatregel uitgebreid zodat ook ploegenarbeid die wordt verricht op werven hiervoor in aanmerking komt. Verrichten jouw werknemers werken in onroerende staat in ploegen en op werven? Dan kom je mogelijks in aanmerking voor deze lastenverlaging. 

lees meer
Bekijk alle nieuws

Komende Activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Tuinreis Groen Groeien Toscane

Je leest het goed, exclusief voor de leden organiseert Groen Groeien i.s.m. Boomkwekerij Willaert een tuinreis naar Italië. Na de schitterende tuinreis naar Normandië van vorige zomer staat een volgende tuinreis met Groen Groeien op het programma.
Volzet. Inschrijven is niet meer mogelijk.

lees meer

Internationale werktuigendagen Oudenaarde

,

De Werktuigendagen zijn dit jaar de trotse gastheer voor het Benelux Championship 2019 van STIHL TIMBERSPORTS®! De beste atleten zakken naar Oudenaarde af om het tegen elkaar op te nemen in de koningsklasse van de houthakkerssport.

lees meer

Startvergadering Groen Groeien Oudsbergen

Willaert Oudsbergen stelt in samenwerking met Groen Groeien zijn innovatief afhaalconcept binnen de groensector voor en de nieuwe Groen Groeien Consulent Limburg en Antwerpen voor. Maak kennis met beiden op één locatie dankzij een goed partnership.

lees meer
Bekijk alle activiteiten