Home | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Recent Nieuws

Bekijk alle nieuws

Vlaamse regering voorziet compensatiepremie

De Vlaamse regering voorziet nu niet enkel in een premie voor ondernemers die de deuren moeten sluiten, maar ook in een premie van 3.000 euro voor bedrijven die meer dan 60 procent van hun omzet verloren.

lees meer
Bekijk alle nieuws

Komende Activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Informatieavond deelnemen aan openbare aanbestedingen

,

Informatieavond “deelnemen aan openbare aanbestedingen: voorwaarden om deel te nemen, opportuniteiten en valkuilen”. Dinsdag 31 maart in Destelbergen en woensdag 1 april in Sint-Katelijne-Waver. Opgepast: omwille van Covid19 worden deze infoavonden uitgesteld naar een latere datum.

lees meer

Tuinreis Nederland 5-6-7 juni 2020

Groen Groeien trekt i.s.m. Boomkwekerij Willaert op tuinreis naar Nederland. Na de schitterende tuinreizen naar Normandië en Toscane van de voorbije twee jaar staat op 5, 6 en 7 juni 2020 een volgende tuinreis voor je klaar. Opgepast: omwille van Covid19 gaat deze tuinreis niet door en wordt mogelijks uitgesteld naar een latere datum.

lees meer

Studiebezoek rozenkwekerij Lens Roses te Oudenburg

Ter gelegenheid van het 150 jaar bestaan van rozenkwekerij Lens Roses nodigt Rudy Velle Groen Groeien uit voor een geleid bezoek aan het rozenbedrijf. De rozentuin staat dan op zijn best en als vakbekwaam tuinaannemer kan je tijdens dit bezoek de knepen van het vak leren kennen. Maandag 22 juni om 19u00.

lees meer
Bekijk alle activiteiten