Home | Groen Groeien

Groen groeien is de vereniging voor Vlaamse tuinaannemers.
Ze verdedigt hun belangen, verenigt haar leden en zorgt voor commerciële en praktische voordelen. Word nu lid

Lid worden Ledenaanbod Login

Vragen of meer info nodig? Contacteer ons

Recent Nieuws

Bekijk alle nieuws

Volg webinar rond arbeidsveiligheid in de tuinaanleg!

Arbeidsongevallen, beroepsziekten, controles... termen die bij velen de haren doen rijzen maar daarom niet minder aandacht verdienen, integendeel. Verschillende instanties waaronder AVBS organiseren op dinsdag 15 februari om 13u een webinar waarbij een blik wordt geworpen op onze sector rond arbeidsveiligheid en -gezondheid. Niet enkel evoluties en vaststellingen, maar ook doelgerichte oplossingen komen aan bod.

lees meer
Bekijk alle nieuws

Komende Activiteiten

Bekijk alle activiteiten

Bedrijfsbezoeken Groen Groeien: Groenplanning De Bonte en Qualimandjaro (Husqvarna)

Op woensdag 17 november om 16u organiseert Groen Groeien opnieuw bedrijfsbezoeken samen met hun leden. Op de agenda staat eerst een bezoek aan de kwekerij van Groenplanning De Bonte te Grembergen ingepland, om later samen richting Qualimandjaro te trekken. We krijgen een presentatie van Husqvarna over de nieuwigheden op vlak van machines en solutions in de tuinbouwsector. De fleetservices komen aan bod en er worden enkele machines tentoongesteld. Schrijf je nu in!

lees meer

Klimaatadaptatie in tuin en stad, Vlaanderen-Nederland

Op maandag 8 november om 16u geven Floris Boogaard en Thomas Klomp in kader van de Green Deal Natuurlijke Tuinen een lezing over water in de tuin en de stad. Zij gaan hierbij dieper in op de synergie tussen het openbare en particuliere gebied. Hoe pakt Nederland het aan? Welke succesvolle initiatieven op het gebied van water en tuinen spelen er allemaal? En gaat dat eigenlijk wel goed? Waarom zijn Nederlandse waterspecialisten soms zo jaloers op Vlaanderen?

lees meer

Save The Date 09/10: Startvergadering Groen Groeien met Hendrik Vos in Beervelde!

Hou alvast zaterdag 9 oktober vrij in de agenda, want Groen Groeien organiseert de jaarlijkse startvergadering in de tuin van Beervelde. Groen Groeien kon niemand minder dan Professor Hendrik Vos strikken voor deze activiteit. Professor Hendrik Vos heeft een reputatie als zijnde dé expert op vlak van Europese politiek, handel en relaties. Op deze avond worden ook de partners graag verwelkomd. De startvergadering kan gratis gecombineerd worden met een bezoek aan de tuindagen van Beervelde. De startvergadering zelf start om 17u.

lees meer
Bekijk alle activiteiten